fbpx

Dato: 25. september 2020

KRUDTFESTIVAL skyder i alt 7 fyrværkerishows af på én aften – og der er med garanti noget at se på for hele familien, når KRUDTFESTIVAL starter på Dyrskuepladsen i Roskilde.

KRUDTFESTIVAL samler den 25. september 2020 nogle af Danmarks og Europas bedste fyrværkere på Dyrskuepladsen i Roskilde, hvor de vil levere en af de største og mest interessante kombinationer af fyrværkerishows i Danmark.

KRUDTFESTIVAL bliver i efteråret en oplevelse for hele familien i fyrværkeriets ånd. Henover en enkelt aften sætter arrangørerne gang i 5 forskellige professionelle fyrværkerishows á 15 minutter, hvor de 5 shows bliver affyret synkront med musik af vidt forskellige genrer.

Derudover affyrer KRUDTFESTIVAL to fyrværkerishows, der bliver skabt med traditionelt nytårsfyrværkeri. På den måde vil der helt sikkert være inspiration at tage med hjem for ”krudtnørderne”.

18-årig entusiast bag eventen

Initiativtageren og manden bag KRUDTFESTIVAL er den kun 18-årige Mikkel Korsbjerg Steffensen, som altid har været betaget af de flotte farver og høje brag fra fyrværkeri. Mikkel har gennem de seneste måneder kæmpet for at få lavet et program med de fem bedste fyrværkere. Nu er det ved at gå op i en højere enhed, så han med glæde kan konstatere:

”Mit team og jeg er super klar til at byde vores publikum velkommen til en uforglemmelig aften på Dyrskuepladsen i Roskilde. Og vi kan med en billet til årets KRUDTFESTIVAL garantere, at alle sanser bliver stimuleret, når de store luftbomber bliver skudt af til den ledsagende musik.”

Mikkel Korsbjerg Steffensen, festivalleder
Initiativtager og arrangør af KRUDTFESTIVAL er den kun 18-årige krudttosse Mikkel Korsbjerg Steffensen, som er topklar til at byde velkommen på Dyrskuepladsen i Roskilde.
Tæt på begivenheden

Når man køber billet til årets KRUDTFESTIVAL, får man adgang til Dyrskuepladsen fra kl 17:30. Her vil der hele aftenen være boder, som sælger mad og drikke også under hele fyrværkeriet, der bryder løs omkring klokken 20:00. På midten af festivalpladsen findes et særligt indrettet område, hvor musik, lyd, lys og fyrværkeri vil skabe rammerne om en oplevelse i verdensklasse – helt indtil det sidste fyrværkeri er skudt af omkring klokken 23:30.

#####

Billetter til KRUDTFESTIVAL koster 180 DKK for voksne og 125 DKK for børn under 14 år, og kan købes på Ticketmaster.dk.

Alle lunterne bliver tændt fra den 25. september 2020 kl 20:00 på Dyrskuepladsen i Roskilde.

KRUDTFESTIVAL tilbyder fri adgang til arrangementet for alle journalister og/eller pressefotografer med et gyldigt pressekort. Læs nærmere på hjemmesiden http://krudtfestival.dk/presse/ for erhvervelse af presse-billetter.